.: minXie piXiE :.



independent minx. love ur own self. got reasons to smile, it's hard. family is priority. simple funny homo
sapiens. trust no one. number of bad habits. white is pure. roses are love. it's not easy to pleased others. mind ur own business. don't cramp the head wit trifling thingy. arts resembles the soul. linkin park sounds pleasant to the ears. love story good for the eyes and mind, always! laughter is the best medicine, trust me! but ice cream, chocolate and cheeze cake are the bestest ever medicine in the world. good listener instead of problem solver; troublemaker; no! never take things for granted. mentos; can't live without.

Wednesday, July 20, 2011

comel!

Salam. Teruja tak kalau nampak cawan yang comel kiut miut? Haruslah kan. Bukan bayi yang comel sahaja mampu membuat ku teruja. Pergh!!! ayat.

Ok! Apa perasaan kalau nampak ni?

teruja tengok kat peket Oreo

Mestilah teruja kan. Tulaa yang aku rasa. Excited yang amat - amat sampai sanggup beli 2 pek oreo semata - mata nak dapatkan si comel tu. Serius tak tipu.


Apabila  sudah membeli dua peket Oreo dapatlah aku si comel tu. Comel kan. =)

Si comel yang comel =)



Betul kan? Comel sangat - sangat kan. Just nice nak buat air untuk sarapan sebab aku kalau buat dalam mug yang besar bukan habis pun. Tiba - tiba tak sabar nak buat air esok. isk3

Tapi kan sebenarnye ada bende lain yang comel lagi jumpa tadi. Tapi sebab dah ada si comel di atas, postpone dulu. Kalau tak mesti jadi macam dulu jugak. Macam Dulu Tuh!!! =p Lepas tu fikir - fikir tak baik tamak haloba, mak kita kate orang tamak selalu rugi. Terus tak jadi.

Lepas tu, tak pasal - pasal jadi beauty conscious pulak. Beli krim muka tadi. Dah lama dah kulit muka tak dibelai, masa singgah Watson tadi berkobar - kobar nak beli. Itu pun berkira - kira nak beli yang ni ke yang tu? yang ni ke yang tu? Tapi tulaa, skin regime ni ade set die. Aku sekarang baru ade pencuci muka dengan krim yang baru beli 4 jam lepas. Takpelaa. Pasni beli serum, toner, krim malam siang bla bla bla bla....

bilarumahkuberkata: ada mask di muka masa taip entry ni.I feel sooooo gooood!!!!  =D
baca kat kotak krim tadi, " dipakai selepas menggunakan ****** Serum **** (nama penuh produk tak ingat. terus ouh....kene beli serum la pulak lepas ni??? ) *sigh*

1 comment:

Wen said...

hahahhahaha aku bace tak kak BAY ngatkan sapo sangat la tuan punye blog, skil ayat dan watak tu mcm kenal jeeee mirip ngan sorang yang di kenal, rupanya memang laaaaaa kak Bay.. hahahha nak pinjam gelas tu kak...